DownMind/ VO BLUM

9786066649841

Produs nou

Autor: VO BLUM

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 202

ISBN: 978-606-664-984-1

Imagine coperta: Earth at night from space, NASA, fotografie realizata de astronautul Barry Wilmore, aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale 

More details

28,57 lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

Format 130x200
Tip Copertă Broșată
Anul apariţiei 2018
ISBN 978-606-664-984-1

2025. Suicidul a luat amploare într-un ritm frenetic, oamenii se chinuie să respire pe străzi și avioanele se prăbușesc din înaltul cerului. Medicina și tehnologia pot schimba acest curs, dar se pare că umanitatea nu poate să se regrupeze. Din întâmplare, un tânăr chimist neozeelandez descoperă dovezi care sugerează faptul că gravitația și aerul au ele însele o conștiență, că acestea răspund unei forțe care seacă spiritul. Dar cine – sau ce – direcționează această energie? Și poate fi rezolvat misterul înainte ca umanitatea să fie înghițită de abis?

 

Operațiunea DownMind ne erodează afecțiunea (occidentală) pentru loialitatea încăpățânată fața de res cogitans, idealul suveranilor, al raționalului, al minții autonome... Combină întunericul cu lumina în moduri care sunt în același timp îngrijorătoare, dar și antrenante: ironia inteligentă și un puternic sentiment de gravitate istorică sunt cele două fețe-gemene ale acestei benzi a lui Möbius.”

 Dr. Luke Goode, Universitatea din Auckland

 

Operațiunea DownMind este o măsură a stării colective în science-fictionul din Pacific. Cu puterea de a înstrăina din punct de vedere cognitiv, bogat imaginată și splendid de paranoică, reprezintă viziunea asupra unei disperări contagioase hegemonice, care pătrunde în minte și rămâne acolo.”

  Dr. Dougal McNeill, Universitatea Victoria din Wellington

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Write a review

Produse asemănătoare