Vicii 18+ / Doina Postolachi

9786066647441

Produs nou

Autor: Doina Postolachi

Anul apariției: 2016

Nr. pagini:

ISBN: 978-606-664-744-1

More details

26,67 lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

Format 130x200
Tip Copertă Broșată
Anul apariţiei 2016
ISBN 978-606-664-744-1

”Sunt atât de mulți viciați, printre noi, și nu știm ce povești de viață, ce gânduri și emoții insolite, poate chiar terifiante au. Nu știm ce lumi imaginare li se descoperă sau ce adevăruri li se deschid, la care noi nu avem acces și nu vom avea, poate, niciodată. Putem, doar, să ghicim. Asta încerc să fac eu pe parcursul celor 202 pagini. Am încercat să intru în inima unui viciat, să simt, să sufăr ca el, să mă bucur în locul lui și să visez pentru el. Am încercat să intru în mintea unui viciat, să gândesc greșit, ca el, ori să gândesc, pur și simplu, altfel. Am devenit, pe rând, personajele despre care povestesc. Aș fi putut trăi, în pagini, fără pudoare, fantasmele erotice, pe care le poate avea un depravat. Dar nu de asta a fost nevoie în această carte. Am căutat <<un ceva ce poate fi știut>>, dar nu se știe, am încercat să găsesc <<ceva ce e>>, dar, poate, nu va fi niciodată”.

”Doina Postolachi are parcă în minte nostalgia unui mod de a trăi dintr-o viață anterioară. Cu gândul la acel mod de a trăi se simte inaderentă la lumea de azi. Sentimentul de a nu fi nicăieri acasă este dominanta scrisului ei”. (Alex Ștefănescu)

”Peste tot și toate plutește credința continuă că terapia cea mai puternică e scrisul, că vulnerabilitatea ființei poate fi depășită prin puterea cuvintelor. <<Mă vindec scriind>>, spune prozatoarea, și e una dintre cele mai tulburătoare mărturisiri pe care le-am citit în ultima vreme”. (Ioan Groșan)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Write a review

Produse asemănătoare